Thermotech Kilsta effektiviserar för sina kunder

- Nu blästrar vi även produkterna för våra kunder. Vi kan därmed leverera produkterna direkt till slutkund vilket medför en kortare leveranstid och färre transporter vilket i sin tur är bra för miljön och för kunden, säger Anders Dättermark, VD för det Karlskogabaserade företaget Thermotech Kilsta.

Genom förstärkningen av maskinparken med två blästeranläggningar möter Thermotech efterfrågan från marknaden. Investeringen består av en slungrensbläster anpassad för stång, plåt, rör, svetsade konstruktioner, smide och järn samt en trumlingsbläster för styckegods och mindre detaljer.
- Vi förstod snabbt vad Thermotech Kilsta, behövde och kunde ta fram två maskiner som var anpassade för deras behov, säger Mika Ström, Teknisk säljchef.
- En av våra målsättningar är alltid att sträva efter att förbättra våra kunders produktion och konkurrenskraft, säger Mats Blåder VD Bäckman Blästermaskiner.

Thermotech Kilsta erbjuder värmebehandling av stålprodukter till svensk stålindustri och har ett brett utbud inom långgods och styckegods.

Show more