Vi söker servicetekniker!

I rollen som servicetekniker kommer du till stor del att arbeta med installation, service och reparationer av blästermaskiner hos kunder runt om i södra Sverige. Du blir en viktig del i kundkontakten och representerar hela företaget när du är ute på uppdrag hos kunder. 

Tjänsten innebär resande, vilket även omfattar några hotellnätter när du är ute på uppdrag. Vi söker därför dig som både kan och trivs med att periodvis vara på resande fot.  Utbildning och introduktion gällande bland annat produkterna kommer att ske löpande. Oftast är du ute på uppdrag tillsammans med en eller flera rutinerade servicetekniker, men på längre sikt kommer du även att genomföra en del service på egen hand. Mellan uppdrag är du delaktig i tillverkningen av våra produkter vid verkstan i Laholm. 

Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb med stort eget ansvarstagande i ett erfaret team av servicetekniker.
 
Din profil
Vi ser gärna att du har någon form av yrkesmässig erfarenhet som liknar rollen som servicetekniker. Kunskap och erfarenhet av problemlösande arbete inom teknik och framförallt mekanik är en fördel. Om du klarar av grundläggande ritningsläsning samt enklare maskinbearbetning och svetsning har du ett bra utgångsläge.

Du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift samt har B-körkort.
 
Som person vet vi att du gynnas av att vara initiativtagande, händig och problemlösande. Om du dessutom har god samarbetsförmåga samt ett tekniskt intresse i kombination med en vilja att lära så kommer du både att trivas och utvecklas hos oss under lång tid framöver. 

Anställning
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning som omfattas av kollektivavtal med IF-Metall. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan
Skicka din ansökan till vår platschef Tony Hansson. Vi söker kontinuerligt servicetekniker så det finns ingen ansökningsfrist.

Välkommen med din ansökan!