Vi på SBM besiktigar er blästerutrustning oavsett leverantör

Vi besiktigar alla typer av blästerutrustning oavsett leverantör och i hela Sverige.

Första steget är ett besök av en servicetekniker för en besiktning av er anläggning. Då lär du känna oss bättre och kan glädja dig åt våra i det närmaste unika fördelar; egna servicetekniker, alla reservdelar på lager och kort startsträcka. Du kan ringa oss när som helst, så har du en tekniker på väg inom en timme.

Så vänta inte, ring till Peter Vikström 073-021 02 00 (södra Sverige) eller Mika Ström (övriga Sverige) 070-204 74 38. Det kan vara en bra början.

Service och support dygnet runt alla dagar

Vi förstår mer än väl vad ett oplanerat stopp i produktionen kan kosta. Därför garanterar vi alla våra kunder service och support dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi har reservdelar till alla typer av maskiner i vårt lager för omgående leverans – även till maskiner vi inte har levererat själva.

Vi är alltid redo att hjälpa er, och kan utlova en mycket kort inställelsetid, vart än du har din verksamhet. Våra servicetekniker gör inget annat än att jobba med blästeranläggningar av olika slag. Det ger oss en unik kompetens, som vi utnyttjar för att förbättra din blästerprocess.

Förebyggande underhåll

Vi arbetar med förebyggande underhåll, vilket låter oss garantera att din blästeranläggning är servad och inställd för att fungerar till 100 % till nästa planerade stopp. Skulle olyckan ändå vara framme så säkerställer vår ansenliga styrka av egna servicetekniker en mycket kort inställelsetid.

Reservdelar till alla typer av anläggningar

Vårt stora lager är fyllt med reservdelar av högsta kvalitet till alla typer av anläggningar, inte enbart till anläggningar som vi själva levererat.

Reservdelar kan vara på plats hos er samma dag, eller dagen efter.

Med vår egna styrka av servicetekniker kan vi även lova att nödvändiga delar byts ut och att din anläggning är redo för produktion på kortast möjliga tid.