Vi söker en projektansvarig konstruktör

Efterfrågan ökar på våra produkter och SBM är nu i behov av en konstruktör på heltid i Laholm. SBM är sett till antalet anställda ett mindre företag vilket märks på den familjära stämningen.

Som konstruktör hos oss kommer du att projektera kundanpassade blästringsanläggningar. Utöver arbetet med att rita anläggningarna med olika komponenter i datorprogrammet kommer du ha tät dialog med kunder, leverantörer och kollegor.

 Är du den vi söker?

Du trivs med att arbeta med projekt och att skapa lösningar till kunder. Vi utgår ifrån att du är lugn och metodisk och social som person. Du drivs av att utveckla projekt till verklighet och få nöjda kunder. Utöver din arbetslivserfarenhet och/eller aktuell utbildning kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser helst att du har ingenjörsexamen, bemästrar konstruktionsteknik och gärna har några års arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du även har utbildning/erfarenhet inom el och pneumatik.

Tjänsten är tillsvidare och heltid med stationeringsort Laholm.

Välkommen med din ansökan som innehåller ett personligt brev och CV till ansokan@sbm.se. Skicka in din ansökan senast 4/3.

Har du några frågor kan du kontakta VD Mats Blåder på telefonnummer 070 334 56 33.