Vi söker en servicetekniker

SBM är ett helägt bolag till Bäckman Blästermaskiner i Filipstad. Tillsammans är företagen Nordens största tillverkare av industriell blästerutrustning. Efterfrågan ökar på våra produkter och nu behöver vi en servicetekniker till oss i Laholm. I rollen som servicetekniker kommer du till stor del att arbeta med installation, service och reparationer av våra produkter hos kunder runt om i södra Sverige. Det huvudsakliga distriktet är från Göteborg till östkusten och söderut. De kunder som befinner sig norr om detta område hanteras framförallt av kollegerna som utgår ifrån Filipstad men vid större projekt samarbetar vi över gränserna.

Tjänsten innebär därmed en del resande och övernattningar och vi söker därför dig som både kan och trivs med att vara på resande fot.

Utbildning och introduktion gällande våra produkter kommer att ske löpande under uppstartsfasen. Oftast är du ute på uppdrag tillsammans med en eller flera rutinerade servicetekniker men på längre sikt kan det även hända att du genomför en del projekt på egen hand. Mellan serviceuppdragen är du delaktig i tillverkningen av våra produkter i anläggningen i Laholm.

Vi erbjuder ett fritt och utvecklande jobb med ett stort eget ansvarstagande i ett erfaret team av servicetekniker.

Din profil
Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning i ryggen och gärna yrkesmässig erfarenhet som liknar rollen som servicetekniker. Kunskap och erfarenhet av problemlösande arbete inom teknik och mekanik är meriterande. Du hanterar grundläggande ritningsläsning samt enklare maskinbearbetning och svetsning.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Som person tror vi att du gynnas av att vara initiativtagande, händig och problemlösande. Om du dessutom har god samarbetsförmåga samt ett tekniskt intresse i kombination med en vilja att lära kommer du att trivas och utvecklas hos oss under lång tid framöver.

Anställning
Du blir anställd på heltid hos Svensk Blästring & Maskinteknik AB (SBM). Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning och omfattas av kollektivavtal med IF-Metall. Anställningen startar under våren 2019.

Ansökan
Ansökan skickas till vår samarbetspartner Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall som har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430 – 710 20. Din ansökan registrerar du senast 2019-03-15 på www.lokalbemanning.se